JURIS!

Juris dzīvo biedrības “Cerību spārni” izveidotajā grupu mājā “Spāre”, tā atrodas Cēsu novadā. Juris ir smaidīgs, iejūtīgs, arī prasīgs un uzstājīgs. Viņa lielākais sapnis ir kļūt par izcilu pasākumu vadītāju, kurš skaisti dejo Raimonda Paula dziesmu pavadījumā. Pareizie deju soļi vēl jāapgūst, taču jau tagad viņa vismīļākās dziesmas ir tās, kuras izpilda Normunds Rutulis. Viņam ļoti patīk iepriecināt citus, un vislabāk viņam tas sanāk ar dziesmu, deju vai dzejoli.
Darba dienās Juris apmeklē dienas centra “Spāre” ādas un amatniecības darbnīcas. Viņa flīžu tehnikā gatavotos puķu podus https://visivar.lv/collections/keramikas-izstradajumi iespējams iegādāties sociālā uzņēmuma veikalos “Visi Var”. Viņa sirdslieta ir darbs ar ādu, jo tas viņam ļoti labi padodas, labprāt iemācītos adīt. Kad ir iespēja, viņam patīk braukt ar autobusu ciemos pie draugiem un pastaigāties pa vienu no Latvijas skaistākajām pilsētām – Cēsis.
Iegādājoties produktus sociālā uzņēmuma veikalos “Visi Var” Tu atbalsti jauniešus ar invaliditāti nodarbinātību. Tu palīdzi mums, biedrībai “Cerību spārni”, īstenot un nodrošināt jauniešu ar invaliditāti dzīvot cieņpilnu un pilnvērtīgu dzīvi, saskatot viņu īpašās spējas un talantus.
Vēl stāstus par mūsu cilvēkiem var lasīt https://visivar.lv/blogs/musu-stasti
Atbalstīt mūsu darbu un cilvēkus Jūs varat
zvanot uz ziedojuma tālr. 90006661 (viens zvans 4,27 EUR)
You have successfully subscribed!