MĀRTIŅŠ

Mārtiņš dzīvo grupu mājā “Spāre”, Cēsu novadā. Mārtiņš ir viens no jauniešiem ar ļoti dažādām interesēm. Viena no tām ir mūzika. Viņš praktizē bītboksa mūzikas formu. Klausās citus izpildītāju darbus un labprāt iestudē arī pats savus dziesmu ritmus. Viņš būtu priecīgs apmeklēt kādu bītboksa mūzikas festivālu Latvijā.
Martiņam patīk basketbols. To vislabāk viņš spēlē vasarā. Vasara ir viens no viņa mīļākajiem gada laikiem, kad ir iespēja peldēties, vislabāk to darīt esot labi pazīstamās vietās, Mārtiņam tas ir Niniera ezers. Tā pat Martiņam patīk gatavot ēst, viņam patīk eksperimentēt ar ēdienu. Mārtiņš jūtas gandarīts, kad zina kādas sastāvdaļas pievienot, lai uzlabotu ēdiena garšu.
Arī vasaras darbi viņam nav sveši, Mārtiņš ir labs palīgs dārza darbos.
Mārtiņš strādā dienas centra “Spāre” organizētajās darbnīcās. Mārtiņam vislabāk patīk darboties keramikas darbnīcā, tur top viskrāšņākie puķu podi. Katrs Mārtiņa izgatavotais pods ir darināts ar lielu centību un mīlestību. Arī Tu vari apskatīties un iegādāties Mārtiņa gatavotos puķu podus sociālā uzņēmuma “Visi Var” interneta veikalā https://visivar.lv/.../keramikas.../products/mala-pods-nr-6 vai klātienē Siguldā, veikalos Raiņa ielā 1 un Institūta ielā 5/a.
Katram pircējam, Mārtiņš novēl, - Lai iegādātie produkti vairo mīlestības prieku ikdienā! Tāpat Mārtiņam ļoti svarīgi nodot savu aicinājumu, atjaunot mieru pasaulē un lai katram savās mājās būtu droši!
Iepērkoties sociālā uzņēmuma “Visi Var” veikalos, Tu atbalsti cilvēkus ar invaliditāti un viņu ģimenes, Tu atbalsti biedrības “Cerību spārni” īstenotās aktivitātes, lai veicinātu cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību un cieņpilnu dzīvi.
You have successfully subscribed!