• SIA “DO IT”

    SIA “DO IT”
    SIA “DO IT” sadarbība ar sociālo uzņēmumu SIA “Visi Var” ilgst jau vairāku gadu garumā. Sadarbības ietvaros sociālais uzņēmums “Visi Var” nodrošina kooperatīvo dāvanu izgatavošanu mūsu klientam JYSK, šujot U-formas kakla atbalsta spilvenus.Galvenais kritērijs, kādēļ SIA “DO IT” izvēlas sadarboties ar sociālo uzņēmumu “Visi Var”, ir sniegtā pakalpojuma kvalitāte, pasūtījumi tiek izpildīti precīzos termiņos un ar augstu atbildības sajūtu.Rekomendējam un iesakām citiem pasūtītājiem SIA “Visi Var” kā uzticamu, profesionālu un kvalificētu uzņēmumu.2021.02.24.
  • LATVIJAS VALSTS PREZIDENTA KANCELEJA

    LATVIJAS VALSTS PREZIDENTA KANCELEJA
    Latvijas Valsts prezidenta kanceleja 2020. gadā, gatavojoties Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai, sociālajam uzņēmumam “Visi Var” pasūtīja sveces reprezentācijas vajadzībām.Augstu vērtējam iespēju sadarboties ar sociālo uzņēmumu “Visi Var”, jo tā radītie produkti ir ne tikai unikāls un kvalitatīvs roku darbs, bet tiem piemīt arī pievienotā sociālā vērtība. Uzņēmuma darbinieki ar augstu atbildības sajūtu izpildīja Latvijas Valsts prezidenta kancelejas veikto pasūtījumu.Latvijas Valsts prezidenta kanceleja atzinīgi vērtē līdzšinējo sadarbības pieredzi ar sociālo uzņēmumu “Visi Var” un rekomendē to kā profesionālu un uzticamu sadarbības partneri.2021.02.26.
  • SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBA

    SIGULDAS NOVADA PAŠVALDĪBA
    SIA “Visi Var” ir darba integrācijas sociālais uzņēmums, kas Siguldas novadā sekmīgi darbojas kopš 2018.gada un nodarbina sociālās atstumtības riskam pakļautās sabiedrības grupas ne mazāk kā 50% no kopā nodarbinātajiem. Uzņēmums ir pievienojies preču zīmes “Radīts S!guldā” lietotāju pulkam, kas apliecina, ka produkta vai pakalpojuma izcelsmes vieta ir Siguldas novads.Siguldas novada pašvaldība 2020. gada nogalē pasūtīja 300 korporatīvās dāvanas –ziepes ar Siguldas novada zīmolu. Ņemot vērā saspringto pirms Ziemassvētku laiku, mūsu pasūtījums tika izpildīts kvalitatīvi un piegādāts plānotajā termiņā.2021.02.24.Siguldas novada pašvaldība rekomendē sociālo uzņēmumu “Visi Var” kā uzticamu, profesionālu un kvalificētu uzņēmu, kura darbinieki ir spējīgi...
You have successfully subscribed!