ANNA

Anna dzīvo biedrības “Cerību spārni” grupu mājā “Spāre”, tā atrodas Cēsu novadā. Annai ir ļoti saldi un lipīgi smiekli, ja Anna smejas, tad tā ir zīme, ka tūlīt smiesies visi mājas jaunieši un darbinieki.
Anna, grupu mājas “Spāre” jauniešu kolektīvam, pievienojās šī gada sākumā. Annai ļoti patīk zīmēt un viņai tas labi padodas, diemžēl dažādu veselības problēmu dēļ, zīmēšana un citi rokdarbi sagādā fiziskas sāpes.
Anna dienas centra “Spāre” specializētajā darbnīcā ir apguvusi sveču izgatavošanas tehniku. Sveču darbnīcā Anna spēj pilnvērtīgi strādāt, atbilstoši savām spējām. Anna katras svecītes pagatavošanā iegulda mīlestību un ticību, jo viņa tic svecītes liesmiņas dziedinošajam spēkam, - Lai katras iedegtās svecītes liesma vairo prieku un ticību labajam! Visu sveču sortimentu iespējams aplūkot sociālā uzņēmuma “Visi Var” interneta veikalā https://visivar.lv/collections/sveces vai arī klātienē veikalos Siguldā, Institūta ielā 5a vai Raiņa ielā 1. Informācija par citām tirdzniecības vietām, kurās iespējams iegādāties sociālā uzņēmuma “Visi Var” izgatavotās sveces, iespējams apskatīt šeit https://visivar.lv/blogs/aktualitates
Tu vari atbalstīt cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību un cilvēkcienīgu dzīvi, atbalstot biedrības “Cerību spārni” labos darbus, iepērkoties gan klātienē, gan internetā biedrības “Cerību spārni“ sociālā uzņēmuma veikalos “Visi Var” .
You have successfully subscribed!