MĀRIS!

Māris dzīvo grupu mājā “Spāre”, Cēsu novadā. Māris ir ļoti vienkāršs, viņš dzīvo šodienai un nedaudz rītdienai, jo nezin cik ļoti var saplānot nākotni. Pats sevi sauc par garastāvokļa cilvēku, ja ir noskaņojums, tad darbi sokas labāk. Dienu uzsāk ar glāzi ūdens un nelielu pastaigu pa “Spāres” teritoriju.
Māris labāk neiesaistās publiskās diskusijās, taču viņam vienmēr ir gatavas atbildes uz visiem jautājumiem. Viņš vienmēr gatavs aizstāvēt sevi un pastāvēt par saviem kolēģiem, tāpat gatavs, ja nepieciešams, iebilst. Viņam ir izteikti savs raksturs!
Mārim nav mīļākie vai nemīļākie darbi, viņš dara visu. Māris ļoti lepojas ar to, ka reiz Latvijas Valsts prezidents Egils Levits, savas vizītes laikā Siguldā, iepērkoties biedrības “Cerību spārni” sociālā uzņēmuma “Visi Var” veikalā iegādājās tieši viņa gatavotu puķu podu. Puķu podus viņš gatavo “Spārē”, dienas centra flīžu mozaīkas darbnīcā. Arī Tu vari apskatīties un iegādāties Māra gatavotos puķu podus sociālā uzņēmuma “Visi Var” interneta veikalā https://visivar.lv/.../keramikas.../products/mala-pods-nr-6 vai klātienē Siguldas veikalos Raiņa ielā 1 vai Institūta ielā 5/a.
Katram pircējam, Māris novēl, - Lai iegādātie produkti vairo prieku ikdienā, jo arī pašam ir liels prieks, ka viņa izgatavoto roku darbu kāds ir iegādājies!
Iepērkoties sociālā uzņēmuma “Visi Var” veikalos, Tu atbalsti cilvēkus ar invaliditāti un viņu ģimenes, Tu atbalsti biedrības “Cerību spārni” īstenotās aktivitātes, lai veicinātu cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību un cieņpilnu dzīvi.
Atbalstīt mūsu darbu un cilvēkus vari zvanot uz ziedojuma tālr. 90006661 (viens zvans 4,27 EUR).
You have successfully subscribed!