Agija!

Ar biedrības “Cerību spārnu” vadītāju Evu, Agija iepazinās aptuveni 2 gadus atpakaļ. Viņa iepazīstināja Evu ar saviem rokdarbiem un ļoti vēlējās būt pastāvīga savā dzīvē. Tā arī notika un Agija centās veidot savu dzīvi pati. Ikdiena viņai paiet sociālajā uzņēmumā “Visi Var”.

Paralēli pienākumiem uzņēmumā viņa biedrībā ir apguvusi daudz dažādu prasmju, par ko ir ļoti pateicīga, ka ir bijusi tāda iespēja! Agija daudz ada ar rokām. Ir uzadījusi daudz džemperu, šalles, jakas, cepures un matu lentas. Apguva arī šūšanas prames ar overloku. No vieglākiem darbiņiem tapa iepirkumu maisiņi un rotaļlietas nēģa formā. Ir ļoti lepna, ka varēja apgūt arī paklāju aušanu un ir tapuši 5 paklāji ar pasniedzējas Renātes atbalstu. Pavisam nesen sāka nodarboties ar pērļošanu izveidojot dekoru- enģelis.👼 Agija ar prieku piedalās arī “Visi Var” veikala izbraukuma tirdzniecībā, jo var pastāstīt par katru lietu, kas tapusi biedrībā, kā arī ir iespēja parunāt ar tūristiem angļu valodā.

Cerību spārnu dienas centrā viņa ar prieku piedalās deju kolektīvā. Brīvajā laikā Agija apmeklē ✍️literātu pasākumus, kā Cēsīs -” Harmonija“. Tur lasa savu pašsacerētu dzeju un klausās citu radītos darbus.
📕Drīz arī viņai jāgatavojas konkursam “Nāc līdzās”, kas notiks VEF kultūras pilī 20. septembrī, kur lasīs savu dzeju.
Viņai ļoti patīk arī sapucēties un labāk par ziediem saņemtu labus vārdus un novēlējumus, kas palīdz viņas pašizaugsmei. Patīk palīdzēt un sniegt atbalstu citiem cilvēkiem ar invaliditāti. Agija ir priecīga, ka var strādāt atsaucīgā, pozitīvā veikala kolektīvā “Visi Var” un būt Siguldiete! 🙂

You have successfully subscribed!