Druvis!

Pagājis ap 10 gadiem, kopš Druvim ir iegūta invaliditātes grupa. Pagāja zināms laiks, kad pēc ērces koduma tika konstatēta diagnoze, lai tiktu piešķirta invaliditātes grupa. Druvis ir pieņēmis notikušo faktu un vēlētos, lai arī apkārtējie, to pieņemtu esam. Biedrībā “Cerību spārni”, viņš ir sen, aptuveni 8 gadus. Ikdienā pārvietojas ar Siguldas sabiedrisko transportu un viņam ir arī asistents, kas palīdz, kad nepieciešams.
Nāk uz dienas centru, jo priecājas, ka ir daudz nodarbinātības iespēju! Druvis ir lējis sveces, gatavojis ziepes, bet viss vairāk saista aušanas process. Sākumā viņš mēģināja aust uz “mazajām stellēm”, lai apgūtu iemaņas, bet pēc pusotra mēneša, skolotāja Renāte, rosināja sākt nopietni un droši darboties uz lielajām aušanas stellēm. Tā ir tapuši ap 10 paklāju, 🤩krāsās, ko izvēlas Druvis, bet Renāte koriģē, lai būtu saskaņoti un gaumīgi toņi. Mīļākās krāsas audējam ir zils un zaļš. Ļoti būtiski esot, kā sagatavoti auduma kamoliņi, un vai materiāls pareizi kārtosies paklājā. Iepriekš viņš atliek vajadzīgos toņus, kas tiks izmantoti darbā. Ir tik daudz nianšu, ko Druvis ir apguvis šajā arodā.
Brīvajā laikā ar prieku piedalās dienas centra ekskursijās un tās bijušas uz Dabas muzeju 🍄(sēņu izstādi), zooloģisko dārzu Rīgā, Minahauzena muzeju un gaida nolikto dienu, kad brauks drīzumā uz Tērvetes dabas takām. Dienas centrā Druvis apmeklē arī ārsniecisko vingrošanu, kas ir būtiski viņa veselības uzlabošanai. Par tālākiem ceļojumiem Druvis atminas lidojumu uz Londonu, kur pirmo reizi redzēja sauli virs mākoņiem. Vēl Druvis cenšās doties garākās pastaigās pie dabas🌲🌿 un klausās dažādu žanru mūziku. Par svētkiem domājot, viņš visvairāk priecājas sagaidīt savas ģimenes tikšanos 👨‍👩‍👧un Ziemassvētkus! Visiem vēl censties būt atklātiem, draudzīgiem un neaizmirst par humoru!🙃

You have successfully subscribed!