Alvis!

Alvis!

Biedrību “Cerību spārni” Alvis apmeklē jau no pirmsākumiem. Kolēģi ieteica viņam iepazīties ar biedrības dienas centra pakalpojumiem, par ko tagad ir ļoti gandarīts. Uz nodarbībām brauc ar divriteni, 🚴‍♂️katru dienu, un tas ir viņa braukšanas prieks ceļā uz Siguldas centru.

Sākotnēji viņš vēroja kādus darbus veic citi līdz izvēlējās to, kas labāk padodas. Viņš patstāvīgi ādas nodaļā veidoja rotas lietu kārbiņas un piekariņus. Tas viņam izdevās izcili. Vēlāk viņš sāka griezt sagataves strēmeles priekš paklājiem. Tas prasa lielu uzmanību un koncentrēšanos. Tā, kā Alvja mamma ir prasmīga amata meistare aušanā viņš nolēma labāk palīdzēt ar sagatavēm, bet ne aust!
Vakaros skatās sporta pārraides. Ļoti mīl hokeju. 🏒Ja nav aizraujoša sporta pārraide, klausās 👂Latvijas radio 2. Ļoti priecājas par sporta aktivitātēm, kas norisinājās Sporta kompleksā “Ķeizarmežs”, kopā ar dienas centra apmeklētājiem. Ļoti patika 🎯šautriņu mešana, galda hokejs, komandu stafetes. Alvis ir sporta aktivitāšu cienītājs, ko parādīja piedaloties arī boulinga spēlē! Arī labs palīgs mammai virtuves un dārza darbos. Visas rudens dārza veltes ir palīdzējis salikt pagrabā. Palīdzēja arī biedrībai zemeņu lasīšanas darbos. Bez šaubām un bez skubināšanas, piedalās dziedāšanas un dejošanas nodarbībās. Ikgadējā labdarības pasākumā “Kalniešu spēles” viņš uzvilka klauna kostīmu, degunu, un rādīja teatralizētu uzvedumu.

Alvim ir viens mazs sapnis- vinnēt loterijā Super bingo! “Mēģināts nav zaudēts”: tā saka Alvis! Viņš ikdienā ir smaidīgs, kluss un izpalīdzīgs. Kolēģi novērtē to, ka uz Alvi vienmēr var paļauties: “Vīrs un vārds”! 👍 Alvis vēl, lai visiem ir labas domas un izdodas savas ieceres❗️

Atpakaļ uz emuāru