INTA

Inta dzīvo biedrības “Cerību spārni” grupu mājā “Spāre”, tā atrodas Cēsu novadā. Inta ir ļoti atklāta un tieša par savām sajūtām un par to, ko redz apkārt. Viņa nebaidās pamācīt vai aizrādīt, nemēģina kādam izpatikt. Neskatoties uz Intas tiešo atklātību, viņa ir iejūtīga un saprotoša.
Inta katru darba dienu apmeklē dienas centra ”Spāre” darbnīcas. Visvairāk viņai patīk darboties adīšanas darbnīcā. Viņai ļoti patīk adīt. Inta ada zeķes un ir iemācījusies adīt bērniem zābaciņus.
Marta mēneša vidū, kad baudījām siltāku pavasara laiku, Inta kopā ar pārējiem grupu mājās ”Spāre” jauniešiem centīgi uzsāka darbu pie siltumnīcas iekārtošanas. Intai patīk dārza darbi. Siltumnīcā sasēti jau redīsi, spināti, pētersīļi un skābenes, tagad tik jālaista un jāgaida uzdīgstam! Inta labprāt iesaistās arī citos apkārtes sakopšanas darbos.
Ja vēl neesi parūpējies par siltu zeķu pāri sev vai saviem tuvākajiem, droši ieskaties sociālā uzņēmuma ”Visi Var” interneta veikalā https://visivar.lv/search?type=product&q=ze%C4%B7es vai apmeklē veikalus Siguldā, Institūta ielā 5a vai Raiņa ielā 1, un parūpējies, - Lai kājas siltas! Tur tu atradīsi ne tikai Intas adītās zeķes, bet arī citus adījumus. Inta visiem sociālā uzņēmuma ”Visi Var” klientiem novēl stipru veselību!
Tu vari atbalstīt cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību un cilvēkcienīgu dzīvi, atbalstot biedrības “Cerību spārni” labos darbus, iepērkoties gan klātienē, gan internetā biedrības “Cerību spārni“ sociālā uzņēmuma veikalos “Visi Var” .
You have successfully subscribed!