KASPARS

KASPARS

Kaspars dzīvo grupu mājā “Spāre”, tā atrodas Cēsu novadā. Kaspars vairākas reizes uzstāja uz to, lai viņa stāstu sāktu ar pateicību visiem pakalpojumu “Spāre” darbiniekiem. Kaspars ir ļoti priecīgs par to, ka viņu šeit uzklausa. Tāpat priecājas arī par to, ka grupu mājā “Spāre”, viņam ir sava istaba, vieta, kuru viņš sauc par savām mājām.
Kaspara mīļākais gadalaiks ir pavasaris, jo tad sākas zemes darbi. Kaspars atpūšas strādājot, viņam ļoti patīk dažādi darbi, kas saistīti ar tuvākās apkārtnes sakopšanu, tāpat vienmēr ir gatavs palīdzēt dārza darbos. Ja nepieciešams kaut ko pieskrūvēt, pienaglot, pārkārtot vai nomainīt, Kaspars, atbilstoši savām spējām, vienmēr piedāvā savu palīdzību.
Kaspars, dienas centra “Spāre” specializētajās darbnīcās pirmo reizi izmēģināja strādāt ar mālu, viņam sanāca, tāpēc ir vēlme turpināt pilnveidot šo prasmi un veidot dažādus māla izstrādājumus. Visi produkti, kas izgatavoti dienas centra “Spāre” darbnīcās ir nopērkami sociālā uzņēmuma “Visi Var” interneta veikalā https://visivar.lv/collections/all vai klātienē veikalos Siguldā, Raiņa ielā 1 un Institūta ielā 5a.
Katram pircējam, Kaspars saka, - Paldies, ka spējat saredzēt vērtību katrā mūsu produktā un, lai pirkuma radītais prieks vairo veselību!
Iepērkoties sociālā uzņēmuma “Visi Var” veikalos, Tu atbalsti cilvēkus ar invaliditāti un viņu ģimenes, Tu atbalsti biedrības “Cerību spārni” īstenotās aktivitātes, lai veicinātu cilvēku ar invaliditāti nodarbinātību un cieņpilnu dzīvi.
Atbalstīt mūsu darbu un cilvēkus vari zvanot uz ziedojuma tālr. 90006661 (viens zvans 4,27 EUR).
Atpakaļ uz emuāru