Jānis!

Biedrību “Cerību spārni” Jānis apmeklē aptuveni 2 gadus. Šeit ir sociālais atbalsts, dažādi kopīgi pasākumi, kā ekskurijas, kino apmeklējums, izstādes un saviesīgi pasākumi Cerību spārnu telpās. Viņš brauc katru dienu no Billes uz Siguldu, gandrīz 25 km un priecīgs, ka var būt kopā ar citiem un biedrībā piedalīties dažādās nodarbinātības aktivitātēs, lai darbnīcās gatavotu noderīgas lietas sadzīvē. Nodarbojas ar ādas apstrādi, krūzīšu, audumu apdruku u.c. darbiem.
Bet nu, Jānis ir pievērsies podu apdarei flīžu mozaīkas tehnikā. Šis būs pirmais pods, ko veido Jānis! Process ir sekojošs. Tiek izvēlēts pods, kuram līmē virsū sasistos flīžu gabaliņus. Veido rakstu un krāsas. Kad viss ir salīmēts podu nošuvo un beigās nokrāso apmali. Un pods ir gatavs! Process ir aizraujošs un Jānim radušās jaunas idejas poda apdarē ar citiem dabas materiāliem. Gaidīsim jaunos radošos darbus, ko noteikti Jums publicēsim!
Ar š.g. aprīli Jānis ir sācis strādāt NVA atbalstītajā subsidētajā darba vietā par interešu pulciņa audzinātāju. Viņam ir prieks būt noderīgam, palīdzēt un pamācīt citus amatu prasmēm.

You have successfully subscribed!