Jānis N!

Jānis ir jaunietis, kas ar prieku katru dienu dodas uz dienas centru. Viņš brauc ar riteni 🚴‍♂️un tas viņam sagādā prieku būt aktīvam. Atceroties pirmās dienas dienas centrā Jānis stāsta, ka bija ļoti uztraucies un bijis grūti parunāt. Tagad viņš ir iejuties un droši pauž savu domu. Esot šajā pakalpojumā viņš ir kļuvis atvērtāks, komunikablāks un jūtas noderīgs sabiedrībai. Jānis labprāt par sevi stāsta lēnos teikumos un ir atvērts sarunai.
Sākotnēji viņš darbojās sveču darbnīcā veidojot sveces un tad keramikā veidoja blodiņas, svečturus, figūras. Viņam patīk slīpēt bļodiņas veidojot gludu formu. Tā kā Ziemassvētki drīz tuvojas, tad gatavo čiekuru dekorus 🎄tos rūpīgi notīrot. Tad Jānis tos kārto Adventes vainagos. Vainagi nonāks mūsu veikalos, lai priecētu Jūsmājas! 🙂Dienas centra atbalsta personāls viņu raksturo kā centīgu, rūpīgu jaunieti. Viņam netīk, ja līdzcilvēki ir skaļi un nekulturālu uzvedību. Aiz sevis centīsies aizvērt durvis, lai nav caurvējš. Prot arī aizrādīt, ja nav kas pieņemams.
Dienas centrā Jānis labprāt piedalās vingrošanas nodarbībās un viņa uzticamais draugs ir Kristaps. Kristapu viņš parasti pavada uz vilcienu 🚆un tad tikai viņš dodas mājup, kur viņu gaida mamma. Jānim ir māsa, kas dzīvo Lielbritānijā. Viņš ļoti gaida Ziemassvētku laiku, kad iespējams atbrauks māsa un visi kopā būs svētku laikā. 🎄🥐Mājās viņi cep pīrāgus, gatavo rosolu, rotā eglīti un Jānim labi padodas gatavot kartupeļu pankūkas. Viņš ar smiekliem un smaidu saka, ka: "Būs jāvaktē kaķis “Mazulis”, lai neapgāž svētku egli"!
Vakaros viņš labprāt skatās ekstrēma sižeta filmas un viņa mīļākā grāmata ir par “Doktoru Dūlitlu”. Viņš izprot arī angļu valodu, bet tajā nerunā. Tas viņam lieti noder ceļojot, kas nu ir liegts. Vēlējums mums ir, lai katram ikdienā ir pa draugam, darba priekam un savai iedvesmai !

 

You have successfully subscribed!