Nēmalds!

Uz Cerību spārnu dienas centru Nēmalds dodas patstāvīgi, katru dienu. Sākuma periodā viņš bija sevī noslēgts un kluss puisis, bet pakāpeniski ir kļuvis komunikabls un atvērtāks ar centra apmeklētājiem. Ikdienas atbalsts ir viņa mamma.
Nēmalds dienas centrā nodarbojas ar : keramiku, sveču liešanu, filcēšanu. Labprāt palīdz arī mājturības darbos un to dara bez īpašas lūgšanas. Ir izveidojis ap piecām filca cepurēm, bet tomēr visvairāk viņam patīk veidot interesantas sveču gabaliņu kombinācijas, lai veidotos raksts. Viņš noteikti nemetīs sveces traukā, kā sanāk, bet katru gabaliņu rūpīgi ar kociņu novietos tam paredzētajā vietā. Precīzāka un pedantiskāka sveču veidotāja dienas centrā nav! 😉 Viņš saka, ka: “Labrāt sacenstos ar kādu sveču izgatavošanā, bet trūkst konkurentu ,kas viņu izaicinātu!”
Ar prieku Nēmalds piedalās arī dejošanas un gaismas teātra pulciņā. Viņa deju partnere ir Patrīcija. Ar iestudētiem deju uzvedumiem uzstājās Ogres, Madonas un Ziemeļblāzmas kultūras centros. Brīvajā laikā, vasaras periodā, Nēmalds dodas dabā, ogot pēc mellenēm, brūklenēm, dzērvenēm. 🍓Ar prieku dodas uz laukiem pie tēva Kalvenes pusē. Tur ir izveidots skaists augļu koku dārzs. Nēmaldam svarīga ir visu radu satikšanās, kas notiek krusttēva dzimšanas dienā, kapusvētkos.
Mājās viņš labprāt skalda un krāmē malku un atnes ūdeni no akas. Nobeigumā viņš saka, ka labprāt uzklausa pamācības, lai darbi izdotos arvien skaistāki❗️

You have successfully subscribed!