Ojārs!

Ojārs!

Ar biedrību "Cerību spārni" un pēc tam ar Sociālo uzņēmumu "Visi Var" Ojārs sadarbojas no 2013. gada. Ir bijuši darba pārtraukuma periodi, bet vienmēr ar degsmi atgriežas pie šujmašīnas! Šuvējas Oksanas vadībā, apguva šūšanas pamatus un prasmes, jo līdz šim nekad nebija to pratis. Ojārs jaunībā apguva specialitāti „Elektroniskās aparatūras uzstādītājs un regulētājs". Tiesa, laikam mainoties, šis arods vairs nav aktuāls un prasmes arī zudušas.

Ojārs labprāt vēlējās apgūt jaunas darba iemaņas un ar prieku apguva šūšanas pamatus. Pamatā viņš apstrādā džinsa audumus šujot no tiem somas, gultas pārklājus, kas arī vislabāk viņam padodas. Vēl šuj arī rudens cepurītes bērniem, pieaugušajiem un iepirkumu maisiņus. Pēc pasūtījuma, labo arī apģērbus SIA POLIGONS 1, kas nodarbojas ar aktīvās atpūtas pakalpojumiem.
Viņš nav cītīgs runātājs, klusi dara darbu un ik pa laikam paceļ acis raugoties, ko dara kolēģes. Viņš ir šūšanas darbnīcā vienīgais kungs, kas saņem dāmu uzmanību🙂!
Ojāram ir dēls un meita, kā arī 2 mazbērni. Ar meitas ģimeni vasarā labprāt dodas uz jūru, baudīt sauli. 🌞Bet, ja jāiepriecina mazbērni, tad pankūkas viņam sanākot vislabāk🍳 Gaidītākie svētki ir Ziemassvētki,❄️🎀❄️ bet no gadalaikiem- pavasaris, kad viss atplaukst. Un vēl, Ojārs apņēmās uzšūt mazbērniem pa cepurei, ar savu jauno šujmašīnu, ko iegādājās kādu laiku atpakaļ.
Lai meistaram laba veselība un darbi sokas❗️

Atpakaļ uz emuāru