Varis!

Varis ir 19 gadus jauns jaunietis ! Biedrību Cerību spārni vinš apmeklē katru darba dienu, kopš bērnības.
Varim jau arī iepriekš, kad vēl bija pakalpojumos pie bērniem, patika aiziet uz jauniešu pakalpojumu un kopā padarboties nodarbībās.
Varim patīk strādāt vienatnē un mīl klusumu, viņš ļoti mīl klausīties mūziku un darba procesā to klausās uz austiņām 🎧. Labrāt klausās dziedātājas Antras Stafeckas mūziku. Viņam neatņemama sastāvdaļa somā ir planšete, kurā viņš labprāt rāda ceļojuma bildes ar ģimeni. Paralēli sarunai Varis cītīgi lauž sveču gabaliņus. Viņam ļoti patīk darboties sveču liešanas nodaļā un griezt džinsa auduma kvadrātus, lai taptu pēcāk jauni izstrādājumi šūšanas nodaļā. Pamazām sāk interesēties arī par citām nodarbībām.
Ļoti priecājās par bungu nodarbībām biedrībā un labrāt izmēģina ģitārspēli. Mājās patīk gatavot kūkas, sushi, zupas. Nekad neatteiksies no kolas (Coca colas) un čipsiem. Kā pierādījums viņam ir veikala čeks par kolu , pat vairāki, ko mamma viņam gan neļauj pirkt. 🙃 Viņš māk uzrakstīt sms📱 mobilā telefonā, par laiku, kad būs mājās un izlasīt vienkāršus tekstus. Labrāt arī trennējas rēķināšanā, kam atvēlēta sava klade. Varim ļoti patīk fotografēt. Vinam mājās ir jauks mazs sunītis.
Māmiņdienā Varis pārsteidza kolēģus ar atnestām piparkūkām, jo patīk visus iepriecināt. Varis ir ļoti kārtīgs, atbildīgs un atsaucīgs jaunietis. Ar prieku apmeklē arī peldbaseina nodarbības, kas tagad kādu laiku bija liegtas. Protams ļoti mīl ceļojumus ar ģimeni, kur smeļas iedvesmu, zināšanas un prieku kopā būt!😊
Varis nerunā un pauž sevi ar žestiem, tāpēc paldies arī darbiniecei Solvitai par asistēšanu, lai izprastu Vari mūsu sarunā par dzīvi biedrībā un ārpus tās!
Un paldies Varim par bildēm ar kurām vēlas ar Jums dalīties!

You have successfully subscribed!