Ivars!

Ivars!

Ivars uz biedrību nāk ar prieku, jau aptuveni 3 gadus. Viņš ļoti novērtē, ka ir biedrībā Cerību spārni un var pilnvērtīgi pavadīt laiku, satikt draugus! Ikdienas ritms biedrībā viņam ir ļoti svarīgs.
Dienas centrā Ivars labrāt piedalās dziedāšanas, dejošanas, vingrošanas nodarbībās. Bet vislielākā darba mīlestība ir pret adīšanu. Ivars ir iemācījies pats patstāvīgi adīt un arī sašūt kopā adījumu, tas prasīja apmēram divu gadu apmācību, bet ir lepns, ka pats var visu izpildīt. Ar adāmo mašīnu ir uzadījis džemperus, zeķes, tautiskā rakstā šalles. Ivaram ir laba matemātiskā domāšana un visu uz papīra sarēķina📋🖊 pirms ķeras pie darba. Pieraksti ir ļoti plaši un no malas skatoties tos nav vienkārši izprast. Ja, kaut kas neizdodas, visu izārda un sāk no jauna!
Brīvajā laikā Ivars ļoti mīl 📸fotogrāfēt dabu- klintis, pļavas un īpaša vieta ir pie Matiņu ezera, kur apciemo savu māsu. Māsa ļoti it visā atbalsta un rūpējas par brāli. Ikdienu Ivars pavada ar mammu un kad mamma vakaros skatās televizorā raidījumus, Ivars šķirsta enciklopēdijas vai raksta datorā savus pierakstus. Viņš ir izveidojis lielu aprakstu ar vilciena sliežu shēmu, kas aptvertu visu Latviju. Vilciena tematika Ivaram ļoti sastoša. Viņš ļoti mīl, kad kāds joko, jo tas uzlabo noskaņojumu. Kopā ar mammu viņš dodas iepirkties ikdienas vajadzībām. Lieliski pārzin visas ielas un to nosaukumus Siguldā.
Ivars ir smaidīgs, kluss un pozitīvs ik dienu!

Atpakaļ uz emuāru