Anna V!

Anna dzīvo Cerību mājā. Tās ir mājas, kur par viņu rūpējas ikdienu! Kad aizgāja no dzīves Annas mamma, apstākļi mainījās, un tēvam bija nepieciešams atbalsts meitas dzīvē. Neskatoties uz visiem notikumiem, kas bijuši viņas dzīvē, viņa ir ļoti pozitīva, optimistiska un priecīga. Tētis Annu pēc iespējas apciemo, un lutina ar cepumiem, kas viņai ļoti garšo.
Dienas pirmo cēlienu viņa pavada dienas centrā, kur notiek dažādas nodarbības un prasmju attīstīšana. Tā ir vieta kur sarunāties ar citiem līdzcilvēkiem- skolotājiem un būt noderīgam. Annai padodas griezt sagataves paklājiem, un ar nelielu skolotājas uzraudzību viņa to dara ar lielu rūpību. Viņai patīk arī rokdarbi dekupāžas tehnikā, un mēģina zīmēt apsveikuma kartiņas. Atzinīgi novērtē draugu prasmes māla podu apdarē, jo viņa to neprot veikt. Šobrīd visi nopietni gatavojas Lieldienu svētku sagaidīšanai. Tiek veidots koks, telpas dekorēšanai. Annas mīļākās krāsas ir oranžs, dzeltens, zaļš un tās visas ir atrodamas viņas mīlākajā gadalaikā - vasarā! Viņa aktīvi piedalās dziedāšanas un dejošanas nodarbībās. Viņas mīlākā deja ir Tango! Anna ļoti gaida siltu vasaru, ka varētu apceļot Latviju.
Vēl Annai patīk krāt skaistas bildes un tās sagriezt mazos gabaliņos, lai pēc tam liktu kopā puzli. Nav daudz lietu, ko viņa dzīvē ļoti velētos, bet 3 lietas nosauca- skumst pēc mammas, vēlētos planšeti un muguras masāžu, kas uzlabo omu. Citādi Anna vienmēr saka, ka: “VISS IR ĻOTI LABI”!


18.03.2021.

You have successfully subscribed!