Rudīte!

Biedrību Cerību spārni Rudīte sāka apmeklēt aptuveni 3 gadus atpakaļ, ap Ziemassvētku laiku. Pasliktinājās veselība un tika iegūta invaliditātes grupa.
Savās darba gaitās Rudīte ir stādājusi par skolotāju Laurenču skolā un pasākuma organizatori. Tad strādāja ilgus gadus Allažu sociālajā aprūpes centrā, kur strādāja par sociālo darbinieku, kā arī organizēja pasākumus. Vadīja arī vokālo ansambli pie klavierēm. Ik dienas daudz rūpējās par citiem. Dzīves gaitā iepazīti daudz un dažādi cilvēki ar sociālo prasmju trūkumu, garīgām saslimšanām, gan bērni, gan vecāka gājuma cilvēki. Tad sekoja pašizdegšanas darba posms un bija laiks doties aptūtā.
Biedrībā Rudīte ļoti patīk muzikālās nodarbības un pērļošana, kā rī dekupāžas tehnika. Ja jāizvēlas ko labrātāk darīt, tad ar prieku veido pērļu kroņiem sagataves vēdeklīšus. Kaklarotas un auskarus izgatavot bija daudz grūtāk. Tas prasa lielu koncentrēšanos un pacietību. Ļoti patīk dekupēt sveces un padalīties ar savām zināšanām biedrībā. Nespēj būt mājās un sēdēt mierīgi, jo tad nejūtas labi. Ļoti mīl izmēģināt visu jauno, nezināmo. Rudītei dekupāžas prasmes liek vairāk koncentrēties un varbūt pat satraukties tāpēc ar to retāk nodarbojas. Vissvairāk un ar prieku Rudīte stāsta par vecmāmiņas lomu savai 8 gadus jaunai mazmeitai un par dēla ģimeni. Viņa vienreiz nedēļā mazmeitu skolo krievu valodas prasmju apguvei, jo skolotājas talants netiek aizmirst arī mājās. Gimenē ir Bīgla šķirnes suns Bella, ar ko doties garās pastaigās. Brīvā laikā dzied korī “Teiksma” un apmeklē Sigulas rokdarbu studiju “Hobijparks”. Pēc ticības Rudīte ir kristiete un lūgšanas, baznīcas apmeklējums ir ikdiena.
Mīlākās puķes ir 🌻 saulespuķes un nekad neatteiksies no garšīgas zivs, tomātiem un upenēm. 😊 Ir novērojusi, ka cilvēki biedrībā pēc izsludinātās Covid 19 krīzes perioda ir kļuvuši draudzīgāki un saliedētāki. Noilgojušies un novērtē cilvēcisko attiecību nozīmīgumu. Daudz lūdz Dievu. Sarunā piemin cik būtiski ir sakārtot garīgās attiecības ar sevi un sev tuvajiem līdzcilvēkiem, kā arī prast sev un citiem piedot. Ir priecīga, kad var apceļot Latviju. Ik rītu saka paldies, ka rīts sagaidīts un vakarā dienu.

You have successfully subscribed!