Ojārs G!

Ojāra spilgtākie dzīves notikumi iedalītos pirms un pēc grupas iegūšanas.
Kad bija laba veselība viņš strādāja kokapstādes uzņēmumā un bija neatkarīgs savās ikdienas gaitās. Viņam ir arī māsa ar ko uztur labas attiecības. Pie mums Ojārs ir pavisam nesen. Līdz iespējai saņemt pakalpojumu, un dzīvot ‘’Cerību mājā” , bija jāgaida zināms laiks. Ir priecīgs, ka var būt aktīvs un pilnvērtīgāk pavadīt, piepildīt savu ikdienu!
Grupu mājā “Cerību māja” viņš palīdz zirgu kopšanā, zāles pļaušanā un malkas sakrāmēšanā zem nojumes. Līdzcilvēki viņu raksturo kā ļoti čaklu, strādīgu, kas nav uz darbu mudināms.👍 Biedrībā “Cerību spārni” viņš sākotnēji palīdzēja audējiem sagriezt izejmateriālu priekš paklājiem, vēlāk darbojās keramikā veidojot blodiņas. Arī darbojas sveču nodaļā, lai taptu sveces.
Nesen Ojārs safotografēja skaistas fotogrāfijas ar Siguldas skaistākajām vietām, viņa skatījumā. Fotomāksla ir viņa hobijs, ar ko labprāt visus iepriecina. Tapušās bildes rotā krūzītes kuras var iegādāties “Visi Var” veikalos.☕️
Ojāram ir konditora diploms līdz ar to, grupu mājas vadītāju Svetlanu dzimšanas dienā iepriecināja ar pašcepto vārītā krēma kūku! Pašam gan saldumi negaršo, 🧁bet labāk izvēlas picu. Par nākotnes plāniem domājot Ojārs apsver iespēju nokārtot CSDD eksāmenu B kategorijas iegūšanai. Ļoti gaida, kad tiks izveidota kokgriezumu darbnīca, kur būtu iespēja izpausties radot darbus.
Ojārs atcerās ekskursiju, kad visi kopā ar dienas centra apmeklētājiem devās uz Dabas parku Tērvetē. Vissiltākās atmiņas Ojāram ir par piedzīvoto bērnībā un jaunības gados.
Ojārs vēl, lai visiem ir laba veselība un viss pārējais atnāk pats no sevis. Mēs, no sirds sveicam Tevi, jo šodien ir Tava Dzimšanas diena!! Daudz laimes, Ojār❗️❗️❗️🎂🥳

You have successfully subscribed!